Belföld Bulvár Hírek

A rendőrség szerint: eljárás indult Curtisék ügyében

Curtis élete az elmúlt hónapokban hatalmas változáson ment keresztül, s most menyasszonya is egy nehéz időszak elé néz.

A nyár végén Majka bejelentette, hogy felbontja közös formációját Curtisszel barátja drogügyei miatt. Curtis akkor még tagadta a vádakat, pár nappal ezelőtt azonban mégis belátta, hogy a rappernek volt igaza. Curtisnek szerencsére nem kell egyedül végigmennie ezen a nehéz időszakon, menyasszonya, Kriszti ugyanis végig támogatja őt.

A rádöbbenéshez az is hozzásegíthette a rappert, hogy decemberben autóbalesetet szenvedett szerelme társaságában. Ahogy arról mi is beszámoltunk, Curtis luxus BMW-je összetört, de úgy tudni, a volán mögött nem Curtis, hanem szerelme, Kriszti ült, aki ittasan vezethette az autót, legalábbis a rendőrség tájákoztatásából ez derül ki.

– A balesettel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség az autót vezető nővel szemben intézkedett a mintavételre, azonban a szakértői vizsgálat válaszadásunkkor folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor – közölte a Ripostnak a BRFK sajtóosztálya.

Curtis szerelme, Kriszti tehát szintén nehéz időszaknak néz elébe, hiszen nem csak a szerelmét kell támogatnia az elvonó során, de szembe kell néznie egy súlyos pénzbüntetéssel záródó eljárással is.

Forrás:

Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek

„Oda akartam rohanni hozzá, hogy még utoljára átöleljem” – Nyilatkozott az M3-ason elgázolt lány kedvese

indexhirek

Meg­döb­bentő szituációban fo­tóz­ták le Damu Ro­lan­dot, rá sem lehet is­merni

indexhirek

Tündéri! Így szereti a havat és az első szánkózást Szinetár Dóra kisfia (fénykép)

indexhirek