Belföld Hírek

„Oda akartam rohanni hozzá, hogy még utoljára átöleljem” – Nyilatkozott az M3-ason elgázolt lány kedvese

Budapest — Egy félreértett telefonos üzenet miatt ugrott ki kedd éjjel az M3-as autópályán Böröcz Kata (†26) szerelme kocsijából – tudta meg a Blikk.

A fiatal lányt, mint megírtuk, nem sokkal később halálra gázolta egy BMW. Kata párja, Zoltán (35) teljesen összetört: ahogy mondta, elképzelni sem tudja az életét a szerelme nélkül. Több napos vívódás után a fiú úgy döntött, a Blikknek elmondja a tragikus este történéseit.

– Közel két éve vagyunk együtt Katával, nekem ő a legnagyobb szerelem az életemben – kezdte könnyek között a férfi. – Múlt időben sem róla, sem a kapcsolatunkról nem tudok beszélni. Ilyen szerelem mindenki életében csak egy van. Persze, voltak vitáink, de szerintem ez természetes minden olyan kapcsolatban, amely ilyen hőfokon ég. Mindketten temperamentumosak és nagyon érzékenyek vagyunk, ebben is tökéletesen illettünk egymáshoz. Aludni sem tudtunk a másik nélkül. Képtelen vagyok belépni az otthonunkba: együtt szépítgettük, ott képzeltük el a közös életünket – mondta elhaló hangon Zoltán.

Zoltán (35) összetört a tragédia után: képtelen múlt időben beszélni szerelméről

Kata a baleset előtt az édesanyjával és két testvérével Tankcsapda-koncerten volt. A buli végén Katáért ment Zoltán.

– Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeketÁm észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason. Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat. Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt. Tudni kell, hogy ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ordítottam, hogy engedjen ki, de elszaladt. Gondoltam, elsétál a közeli benzinkúthoz, közben elszív egy cigarettát, aztán lehiggadva visszajön – elevenítette fel a végzetes pillanatokat Kata párja.

Posted by Böröcz Kata on Monday, 13 August 2012

Zoltán csak órákkal később tudta meg, hogy Kata nem a szalagkorlátot átlépve a biztonságot jelentő benzinkút felé vette az irányt, hanem a száguldó autók közé szaladt: egy BMW halálra gázolta.

– Öt órát ültem a kocsiban úgy, hogy fogalmam sem volt semmiről. A baleset tőlem távolabb történt, nem láttam belőle semmit. Telefonom nem volt, mert az is nála maradt. Aztán jött egy rendőr, nagy nehezen kiszabadított a kocsim fogságából, és akkor tudtam meg, hogy Kata nincs többé. Oda akartam rohanni, hogy utoljára átöleljem, de addigra elvitték. Azóta csak sírok, minden nélküle töltött pillanat gyötrelem. Beszéltem többször az anyukájával: csak zokogunk mindketten – temette kezébe az arcát Zoltán.

Kata gázolója megállás nélkül elhajtott. A rendőrség hamar megtalálta, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Nem nyitható ki belülről

Biztonsági okokból az újabb gyártású Audik nem nyithatóak belülről, ha kívülről bezárják. Így ha a tolvaj betöri az ablakot, akkor sem tudja kinyitni az ajtót.

Forrás:

Blikk

Kapcsolódó cikkek

Rossz nőt próbált meg kirabolni, laposra püfölte az MMA-s

indexhirek

Kitálalt Ronaldo exe: vérfagyasztó, amelyet a híres focistáról mondott

indexhirek

A babysitter megölte a rábízott gyereket, berakta a gyerekülésbe, és elmentek a McDonald’s-ba

indexhirek